Щодо цьогорічного ювілею клЮбу, постало питання відносно пам'ятки. Сувенір, чи інша матеріальна чи нематеріальна річ.
Хто що би хтів ( і на що здатен). Генеруємо ідеї. При генерації прохання враховувати, що її (ідею) ще потрібно втілити у життя.
Вже пропонувались і марки і майки і ЛАЗ і все разом і баба в пляцку... Прохання висловитись.
Робим автобус
А хто візьме на себе організацію цього процесу - йому будуть вдячні всі ( і він не буде платити за бухло на корпоративі )
Оскільки не платити за бухло визвася я, то розпишу бізднесс-план на бліжайшу пьй'ятілєтку
1. Визначаємо кількість учасників. Термін - до 1 червня 2020
2. Замовлення донорів
3. Творчий процес, танці з бубном, граблями і т.д. ...(ми зараз тут)
→ розробка фототравління
→ розробка і тестування віконних молдінгів
→ пошук матеріалів та технологій для пофарбування пластикового ковпака
→ виготовлення фототравління
→ хромування
→ препарація донорів
→ пофарбування
→ розробка дизайну декалей, примірка..
→ друк декалей
→ поклейка декалей
→ виготовлення та поклейка молдингів з плівки
→ фінальна зборка
→ ше там шось, точно шось буде не так...
→ роздача "Слоників"...
baramelik писав:Якщо навіть вони будуть успішні, то вартість одного автобусу буде ~1000 грн якщо не більше. Плюс, їх всіх треба: розібрати, перефарбувати, задекалити, полакувати і зібрати. В разі успіху ціна буде точно 1500 грн.
хто готовий - підписуйтесь, рішення необхідне до кінця тижня. для того щоб більш предметно обговорювати кількість/вартість донорів
не получиться цей варіант - оперативно шукаємо інший
Цікаво би почути думку Майстрів, щодо конверсування моделей. Дизайн, виготовлення декалей. Це і час, і частка кошторису. А ще бокс. Не можемо нехтувати думкою голосуючих до 1000грн.
Vollodia писав:Привіт. Мені, не дуже подобається ідея сюрпризу, тому - "пищу"...
Колєґи, хочу доповнити...
Я не виключаю категорично своєї участі у проекті і навіть швидше за, але знову ж через "сюрпризність" навіть не зміг проголосувати в опитуванні.., тому що в залежності від того що робитимемо відповідь коливається від "гроші сміття" до "і того забагато"...
Не знаю чи правильно сформулював, але якось приблизно так.., можливо і ще хрось так думає...
Всім привіт. Безумовно я в темі. Висловлю свою думку - я і за ЛАЗ і за медаль і за марки.. ЛАЗ двох варіантів не потрібно (дешевший і дорожчий) то якась дискримінація.. як робити то всі однакові. Погоджуюсь з Миколою 78 що ЛАЗ бажано як на логотипі АЛЕ - де таких набрати.. 698Н теж легендарний так що міг би бути і він. Кристали мені здається занадто -хоча теж як варіант. Фінансово - скільки треба стільки і потрачу. Раз на 10 років можна. Організаційно - чим можу поможу. Я не проти потратити на таку справу сій час по можливості. Футболки таж як варіант - я ЗА. (але як робити то всі однакові - не відрізнятись. маю на увазі малюнок а не розмір ) готовий вислухати коментар і критику..
Конкретизую термін сурприз:
- статистично, більшість висловившихся хочуть бачити модель автобуса
- плануємо автобус, якщо вийде, прикладаємо максимум зусиль, але всі мають розуміти, що це не буде 1000 гривень.
- тому на даному етапі потрібно знати кількість учасників, щоб пробувати замовити відповідну кількість моделей.
Vollodia писав:тому що в залежності від того що робитимемо відповідь коливається від "гроші сміття" до "і того забагато"...
- варіант "гроші сміття..." = 1500+, просто більш емоційно забарвлений
- не зовсім точне визначення мети голосування. Сам сувенір вибирається в темі, так виходить, що більшість воліють мати все таки автобус (я - так). Визначення суми це індикатор чи варто взагалі ті починання, бо якщо би всі обрали варіант 500 гривень, то мову про автобус навіть не варто було зачинати...
Vollodia писав:тому що в залежності від того що робитимемо відповідь коливається від "гроші сміття" до "і того забагато"...
Я принципі згідний з такою думкою, бо сам думаю так я - за Автобус, тоді скільки вже вийде головне щоб якісно, бо якщо автобус буде сильно простенький (модель автобуса мені не принципово але логотипний в пріоритеті) то скажу потрачених коштів скільки там вийде буде шкода. А як буде лакшері то й грошей не шкода. Як піде мова про сувенірку то дорога сувенірка всерівно не дасть тих емоцій що клюбний автобус у боксі)). Тому для себе (а може і ще комусь знадобиться) запитаю якщо ми вирішили за автобус - то мені треба переголосувати, а як не за автобус то хай вже буде. Добавлю кілька слів на рахунок сюрприза - він в очевидь має стосуватись тіьки дизайну сувеніру, а не його суті. Я все сказав)).