Скажу свою думку
- я записав всіх в шапку, думаю дарма, люди не люблять сюрпризів. І ще, це моя приватна думка, прошу не ображатись, не можна всіх тягнути насильно на "участь" у форумському проекті. Таке враження - хто не з нами, той проти нас.
Тому, на даний момент, я забираю всіх зі списку, крім тих, хто задекларував свою участь "за будь якої погоди". Подальші зміни в учасниках вирішуєм або тут, або через приватні повідомлення.
Вирішуємо проблеми поступово, питання за питанням. На момент написання цього поста, проголосувало 24 чоловіка, середня сума виходить 1396 гривень. Не факт, що всі з проголосувавших приймуть участь в проекті.
- як і більшість, я також волію мати ЛАЗ на поличці.
Для цього потрібно знайти достатню кількість моделей. Це майже нереально, хіба дійсно вести перговори з Уномагом. 695Б навіть більше пасує для маскота аніж 695Н. Якщо навіть вони будуть успішні, то вартість одного автобусу буде ~1000 грн якщо не більше. Плюс, їх всіх треба: розібрати, перефарбувати, задекалити, полакувати і зібрати. В разі успіху ціна буде точно 1500 грн. Приблизно. Це враховуєм що всі роботи звязані з дизайном я буду робити, а якщо маніпуляції з моделями - самізнаєтехто, потрібно перше спитати чи людина згодиться.
- Тому, давайте голосуємо за ціну до
понеділка 01 червня до 12:00.
- Далі даємо тиждень на вирішення питання участі.
- Потім вже маючи кількість учасників будем думати планувати.
Ніякого автобуса не обіцяю. Вийде автобус - прекрасно, не вийде будем приймати інше рішення. З сувеніркою в нас є запас по часу...