Ikarus писав:Може треба почати з грошей?Думаю,треба узгодити зi всiма хто скiльки готовий викласти на цю визначну подiю,
Слушна ідея, з цього й починаємо. Додав голосувалку в шапці теми. Зробіть вибір, будь ласка.
Оскільки
найкраще в колгоспі працював кінь, але головою колгоспу він так і не став бажаючих очолити цей бардак немає, тоді це зроблю я. Організаційна комісія "прилипне" автоматично, не хочу нікого персонально зобов'язувати.
Значить так, найближчий роудмап:
●→визначаємось з середньою товщиною ґаманця клЮбника по палаті; на основі цієї суми (вже вузька зґрая обраних товаріщей) вибере сувенір. ну типу шоб інтрига була.
Голосуємо в шапці теми:
→ За розрахунок береться крайня права сума, для варіанту про гроші-сміття та 1500+ береться в розрахунок 2000 грн.;
→ Можна переголосовувати;
→ Голосування триватиме поки не назбирається голосів 75% учасників.
→ Відповідно шукайте себе у списку і сигнальте якшо бажаєте змінити статус. Можуть булти не всі і або зайві. Можна в ПП.
●→визначаємось з списком учасників проекту: кого не додав у шапці - сигнальте; хто з деякий (невідомих) причин попав у список, але волів би краще на це все поспостерігати збоку, засипаючи "колективний мозок" діловими порадами - пищіть, я Вас деактивую
Вйо до інтелектуальної роботи.