Щодо цьогорічного ювілею клЮбу, постало питання відносно пам'ятки. Сувенір, чи інша матеріальна чи нематеріальна річ.
Хто що би хтів ( і на що здатен). Генеруємо ідеї. При генерації прохання враховувати, що її (ідею) ще потрібно втілити у життя.
Вже пропонувались і марки і майки і ЛАЗ і все разом і баба в пляцку... Прохання висловитись.
Робим автобус
А хто візьме на себе організацію цього процесу - йому будуть вдячні всі ( і він не буде платити за бухло на корпоративі )
Оскільки не платити за бухло визвася я, то розпишу бізднесс-план на бліжайшу пьй'ятілєтку
1. Визначаємо кількість учасників. Термін - до 1 червня 2020
2. Замовлення донорів
3. Творчий процес, танці з бубном, граблями і т.д. ...(ми зараз тут)
→ розробка фототравління
→ розробка і тестування віконних молдінгів
→ пошук матеріалів та технологій для пофарбування пластикового ковпака
→ виготовлення фототравління
→ хромування
→ препарація донорів
→ пофарбування
→ розробка дизайну декалей, примірка..
→ друк декалей
→ поклейка декалей
→ виготовлення та поклейка молдингів з плівки
→ фінальна зборка
→ ше там шось, точно шось буде не так...
→ роздача "Слоників"...
Про модель це добре, але мало ймовірно, якщо рішення буде за нею то я за! Як альтернативу пропоную пимятні медалі з латуні чи бронзи типу таких, можна зробити у вигляді шини тогож автобуса і всередині наш логотипний автобус з відповідними написами. Є у Львові така фірма Клямбра вони виготовляють пряжки з латуні та інші вироби, як ідея зайде то можу звязаить з ними проговорити питання ціни. Тут усе буде залежати від тиражу думаю усім це зрозуміло. Більш детально поки розписувати змісту не бачу. Загалом на памятку готовий потратити до 1000грн. Я все сказав))
Для начала надо бы составить список тех кто реально хочет и будет участвовать,не зависимо от того что это будет кружка или модель.
Желательно список опубликовать тут в теме участников.
Выбрать из всех участников человека 4-5 тех кто будет приводить проект в жизнь. Они и должны решить что это будет,выслушав мнения всех тут высказавшихся. И уже они решат что будет,сколько стоить. И не оглашать всем тут собравшимся что они выберут.
Это будет на мой взгляд самое правильное.
Valeriy KVE писав:И не оглашать всем тут собравшимся что они выберут.
Маєте на увазі сюрприз? Як так то ідея гарна, правда не може бути (і не кажу що то обовязково) дуже коштовною, щоб не було непорозумінь))
Если будет принято решение,теми кто будет это воплощать в жизнь,то они посчитают сколько будет стоить и после озвучивания цены,только скажем по 500 грн или по .... грн. Тогда это будет и сюрприз для всех. А то как сказали на Вайбере 5 кепок,7 футболок это честно ни в какие ворота.
Короч, нема чого виїжачуватись, я пишу всіх більш менш активних клЮбників + політбюро. Хто захоче викреслитись - пищіть, кого забув вписати - пищіть голосніше!!!!