Ще раз вітаю, шановне товариство!
Цього тижня я зідзвонився з Остапом Бойком (поточним головою АФК ЗАЗ-Козак і організатором техгічної частини фестивалю) стосовно нашої участі у фестивалі, а також розмовляв з Андрієм Гладуном стосовно нашої вітрини, яка зараз є в Ретро гаражі. Отже маємо наступне:
1. На фестивалі нас бачити не проти, вони навіть за те, щоб ми були, оскільки ми культурно себе поводимо.
2. Андрій не проти надати нам нашу вітрину (оскільки зараз в ній виставлена експозиція емблем та ще інші цікаві дрібнички, які мають стосунок до ретро-техніки).
Отже, маючи те, що маємо на даний час, я хочу залучити Вас до обговорення:
1. Чи є резон брати нашу вітрину з музею в парк для виставки? Чи може знайти ще якийсь альтернативний варіант? (гаприклад, столи) Оскільки мені Бойко казав (і таким воно і є), що це велика трата часу, зусиль, засобів тощо.
2. Якщо з вітриною так, то чи є сенс повідомляти Віктора про її перевезення туди-назад чи може обійтись якоюсь альтернативою (наприклад візком)?
3. Якщо будемо на столиках (чи у вітрині), то треба взнати кількість учасників нашої виставки на фестивалі: хто готовий взяти участь і яку кількість моделей принести з собою в парк?
4. Стосовно торгівлі - тут треба буде подумати, бо стоятимемо ми не на вулиці Торговій, а вздовж вул. Технічної (доріжки, по якій машини їдуть на сцену), біля виставки мотоциклів Остапа Бойка (це вже треба буде з ним говорити, якщо треба).
Це наразі поки все, що є. Дякую за увагу! Коментуйте, висловлюйтесь, обговорюємо, вибираємо найоптимальніший варіант і діємо! Коли ми разом - тоді щось вийде!
З повагою, Богдан