Ага, ще й як екіпірувавсяmykola78 писав:Серж екіпірувався і готовий добоюподорожі !!!![]()
![]()
![hihi hihi](./images/smilies/cheesy.gif)
Модератори: mykola78adm, Модератори
Ага, ще й як екіпірувавсяmykola78 писав:Серж екіпірувався і готовий добоюподорожі !!!![]()
![]()
"I’ll be back"КУМ-67 писав:Ага, ще й як екіпірувавсяmykola78 писав:Серж екіпірувався і готовий добоюподорожі !!!![]()
![]()
! Див. пост вище
"Самовар" залишається вдома.... -ЯРОСЛАВ писав:"Шерт пАбЄрІ"..
Нас їде двоє...
"Самовар" залишається вдома....![]()
Звиняйте- так сі стало...
Школа що без "Самовара" - будеш з Кумом сірники тягнути - хто з вусатим спитьmykola78 писав:"Самовар" залишається вдома.... -ЯРОСЛАВ писав:"Шерт пАбЄрІ"..
Нас їде двоє...
"Самовар" залишається вдома....![]()
Звиняйте- так сі стало...![]()
![]()
![]()
...та ніц страшного
Ну та як ти ходиш на них з такою рурою - то шо взагалі від бідної качки може лишитись :ЯРОСЛАВ писав:Качки в цьому році ще не набрали ваги до нашого казанка...![]()
ЯРОСЛАВ писав:От намазюкали барбоси!!![]()
Тепер про головне
1.Питання про горілку відкрите: можу організувати по 29грн/пл.+перевірено-нескисла....
Якщо кожен хоче брати свою- ніц не маю проти...
2.Шашлик: можу замовити вибраний, професійно нарізаний і замаринований спеціями щоб у нас все було готово і ніхто не парився з приготуванням на кухні...
Ціна-60 грн/кг.+ гарантія що нормальний.
Кіко тре??
Вусань Серж пошуками м"яса ще не займався- знайомих у нього як виявляється-немає,на ринку
можуть втюхати не то що треба..![]()
До середи вирішуйте,щоб я замовив ,бо у п"ятницю це все ще треба забрати..
Остальне маємо докупити в суботу в Ашані, наскількі я зрозумівЯРОСЛАВ писав:Тоді замовляю ящик і 8 кг м"яса.
А хто займеться іншими продуктами??
А то якщо тіко горілка і свинина- ми до понеділка точно захрюкаєм...
Саме так + ковбаски на гуртовні "Барком" (четвер-пятниця)Yura писав:Остальне маємо докупити в суботу в Ашані, наскількі я зрозумівЯРОСЛАВ писав:Тоді замовляю ящик і 8 кг м"яса.
А хто займеться іншими продуктами??
А то якщо тіко горілка і свинина- ми до понеділка точно захрюкаєм...