Jouef (Франція)
Модератор: Модератори
- canada
- Друг клЮбу
- Подякували: 3736 разів
- Вік: 47
- canada
- Друг клЮбу
- Подякували: 3736 разів
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16796 разів
- Подякували: 20128 разів
- Вік: 46
Re: Jouef
маю вже зібраний кіт від них, потрапив до мене з британської колекції (сера Ендрю). дуже якісний, маю сказати, металcanada писав:Хтось знає контору testors?
Це виробник моделей і для моделей
думав спочатку замінити грінлайтовським, але придивився - і передумав. мій нічим не гірший , при тому в грінлайта є косячок у виконанні передка машини
... чи то якийсь інший бюджетний дивився бо Кастом від грінів - то трохи інша машина сама по собі
є ше варіант в журналці Американських авто, але з погляду економії коштів та й з огляду шо й журнальному мій не програє - так і живе в колекції
- Великий Зеник
- NeoZenyk
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 568 разів
Коля, Грінлайт робить Дайтону тільки Кастом, а там передок відповідає оригіналу з фільму.mykola78 писав:маю вже зібраний кіт від них, потрапив до мене з британської колекції (сера Ендрю). дуже якісний, маю сказати, металcanada писав:Хтось знає контору testors?
Це виробник моделей і для моделей
думав спочатку замінити грінлайтовським, але придивився - і передумав. мій нічим не гірший , при тому в грінлайта є косячок у виконанні передка машини
... чи то якийсь інший бюджетний дивився бо Кастом від грінів - то трохи інша машина сама по собі
є ше варіант в журналці Американських авто, але з погляду економії коштів та й з огляду шо й журнальному мій не програє - так і живе в колекції
Якщо пам'ятаєш, одного разу Петро Іванович приносив на реал Дайтону з якоїсь італійської журналки, ми його розглядали і не могли зрозуміти що з ним не так. То певно його ти мав на увазі, або якийсь інший.
Особисто собі взяв в такому розкрасі з American Cars. В них вийшов дуже класно
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16796 разів
- Подякували: 20128 разів
- Вік: 46
може й такz_fanat писав:одного разу Петро Іванович приносив на реал Дайтону з якоїсь італійської журналки, ми його розглядали і не могли зрозуміти що з ним не так.
памятаю, шо як мінімум бракувало розшивки на передніх крилах
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 20284 рази
- Вік: 57