Pegas Models (м.Миколаїв)

Малосерійне виробництво, майстерні, моделі ручної роботи

Модератори: mykola78adm, Модератори

Правила форуму
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
Відповісти
Yura
Модератор
Модератор
Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
Дякував (ла): 16267 разів
Подякували: 22709 разів
Вік: 55

Pegas Models (м.Миколаїв)

Повідомлення Yura »

logo.gif
(11.32 Кіб) Завантажено 125 разів
"PEGAS models"

Фірма "PEGAS models" розташована на півдні України. Починаючи з 2000р. на фірмі "PEGAS models" був організований випуск комплектуючих до моделей автомобілів, виконаних в масштабі 1/43.
Першими з'явилися набори протипожежного обладнання, зроблені з білого металу.
До кінця 2000р. спеціально для моделей пожежної техніки були виготовлені перші зразки розсувних драбин.
Наступним кроком став випуск наборів деталей для зборки причіпний пожежної мотопомпи МП-1600.
У 2001р. було прийнято рішення випуску цілого сімейства масштабних моделей базуються на шасі автомобілів ГАЗ-52 і ГАЗ-53. Першими з'являються моделі пожежних машин на цих шасі, серед яких і автоцистерни та автодрабина.
Крім пожежної техніки в найближчому часі готується до випуску моделі іншого спецтранспорту.
Первістком нового напряму став паливозаправник АЦ-2,6. Моделі виконані з металу (кабіна - методом гальванопластики, елементи дрібного деталювання з білого металу) і смоли (рама, мости, кузова).
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу

Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
Yura
Модератор
Модератор
Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
Дякував (ла): 16267 разів
Подякували: 22709 разів
Вік: 55

Re: Pegas Models (м.Миколаїв)

Повідомлення Yura »

АНР - 40(130).jpg
АЦУ-6.0-10 (130) 1.jpg
ГДЗС-90(431410)-251.jpg
АС 161.jpg
Ас161 желт.jpg
АС-161(130) хаки.jpg
(61.01 Кіб) Завантажено 122 разів
АС-161..jpg
ПСГ-160 на шасси ЗИЛ-130.jpg
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу

Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
Відповісти

Повернутись до “Моделі малосерійних виробників”