![Friends :friends:](./images/smilies/friends.gif)
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
![Bibika :bibka:](./images/smilies/bibika.gif)
Модератор: mykola78adm
Вовчик і ще хто в курсі просвітіть мене чи туди якісь автобуси зі сторони кільця Б.Хмельницького ходять?vovan.06 писав:Бодя, а ти яким транспортом туди зібрався добиратися так довго?
тільки на час ретро-базаруBodya XJ40 писав:Щоправда, я вважаю, що це буде добре лише на час ретро-базару
19-йz_fanat писав:хто в курсі просвітіть мене чи туди якісь автобуси зі сторони кільця Б.Хмельницького ходять
Пішим ходом, а то через мій район туди нічо не йде, а так, то треба буде робити пересадку - тож краще або ногами, або роверомvovan.06 писав:Бодя, а ти яким транспортом туди зібрався добиратися так довго?
Вам взагалі з кільця пару хвилин туди пройтись - і все, бінго, Ви на місці! Автобус завезе за якісь секунди)z_fanat писав:Вовчик і ще хто в курсі просвітіть мене чи туди якісь автобуси зі сторони кільця Б.Хмельницького ходять?
Бодя, ти видно бігун на дальні дистанції, якщо ти за па2ру хвилин дійдеш туди, бо навіть гугл мапс показує від кільця топати 31 хвилину.Bodya XJ40 писав:Пішим ходом, а то через мій район туди нічо не йде, а так, то треба буде робити пересадку - тож краще або ногами, або роверомvovan.06 писав:Бодя, а ти яким транспортом туди зібрався добиратися так довго?![]()
Вам взагалі з кільця пару хвилин туди пройтись - і все, бінго, Ви на місці! Автобус завезе за якісь секунди)z_fanat писав:Вовчик і ще хто в курсі просвітіть мене чи туди якісь автобуси зі сторони кільця Б.Хмельницького ходять?
а чо довго чекати ? можемо прям 15-го числа якісь реберця посмажитиvovan.06 писав: чекаєм літа будем смажити свій шашлик тоді ваабще буде супер