![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
![Friends :friends:](./images/smilies/friends.gif)
![Bravo :bravo:](./images/smilies/bravo.gif)
![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
Модератор: mykola78adm
Хлопці- користуйтеся частіше явочною кватирою,поки Дохтір не обзавівся якоюсь дружиною...Yura писав:
Звичайно велика подяка гостинному Дохтору, який прийняв нас усіх в себе (ми вже його квартиру явкою називаємо), нагодував та мене ще спати вклав.
ЯРОСЛАВ писав:Хлопці- користуйтеся частіше явочною кватирою,поки Дохтір не обзавівся якоюсь дружиною...
А то потім...![]()
Dhananc Nikol писав:Хлопці, мої вітання з РЕАЛом!!!Дуже приємно Вас бачити разом!!!
Молодці, що збираєтесь та ще й такою дружньою компанією!!!
Моделі в Бодьки просто супер!!!
Хлопці, раз уж ви вже так хвалите, - то приїзджайте в гості!ЯРОСЛАВ писав:Хлопці- користуйтеся частіше явочною кватирою,поки Дохтір не обзавівся якоюсь дружиною...Yura писав:
Звичайно велика подяка гостинному Дохтору, який прийняв нас усіх в себе (ми вже його квартиру явкою називаємо), нагодував та мене ще спати вклав.
А то потім...![]()
Ось тільки но потепліє, чекайте Дядю Миколу у гості!!!biolog писав:Dhananc Nikol писав:Хлопці, мої вітання з РЕАЛом!!!Дуже приємно Вас бачити разом!!!
Молодці, що збираєтесь та ще й такою дружньою компанією!!!
Моделі в Бодьки просто супер!!!
Хлопці, раз уж ви вже так хвалите, - то приїзджайте в гості!ЯРОСЛАВ писав:Хлопці- користуйтеся частіше явочною кватирою,поки Дохтір не обзавівся якоюсь дружиною...Yura писав:
А то потім...![]()
![]()
![]()
А Дядя Микола боїться холоду?Dhananc Nikol писав:Ось тільки но потепліє, чекайте Дядю Миколу у гості!!!![]()
![]()
Та в принципі ні, але з купою речей і як капуста напиганий в одяг, якось сумно через всю країну мчати!!!biolog писав:А Дядя Микола боїться холоду?Dhananc Nikol писав:Ось тільки но потепліє, чекайте Дядю Миколу у гості!!!![]()
![]()
Вже розкодували демони?mykola78 писав:Тіко Сержик троха напився і в нього руки трусилися