Hongwell
Модератор: Модератори
- richmerlin
- Модератор
- Дякував (ла): 1013 разів
- Подякували: 4733 рази
- Вік: 39
Re: Hongwell
Дещо не зрозумів, яка рання яка ні)). І на вище упомянутому сайті не вказують про різні часові випуски просто з 2003-2006, прораму теж правда пишуть що пластикова. Ходив спеціально свою перевіряти не палець рама значно холодніша за бампер, і не гнеться як скажімо у GMC, вибачте шкрябати не хотів))).
Візитка - American Highway viewtopic.php?f=6&t=1952
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19368 разів
- Вік: 57
Ігор- поки повір на слово,тим більше Андрій підтвердить.Kabanius писав: Прошу пробачення, але по фото мені важко розпізнати матеріал.
Завтра при нагоді позичу в сусідів електронну вагу і сфотаю дві моделі по вазі.
Така ж сама ситуація по ТАХО: на ранньому тіж самі диски з шильдами і другого типу диски без шильдів на пізнішому випуску.ЯРОСЛАВ писав: Варто добавити що на ранній ще й диски були іншими
Андрій- ну я вже писав що на сайті багато чого не має. Тим більше дриздочки там майже не згадують.richmerlin писав: на вище упомянутому сайті не вказують
Наприклад на вскидку ось такий вже рарик. Фішка у задній відкривній дверці на завісі. А чи були з декалями салону-не знаю. Мій вже без цих опцій.
Land Rover Freelander
- Kabanius
- Друг клЮбу
- Подякували: 1415 разів
- Вік: 52
Ярославе, не треба ніяких доказів, я тобі вірю на слово!ЯРОСЛАВ писав:Ігор- поки повір на слово,тим більше Андрій підтвердить.
Завтра при нагоді позичу в сусідів електронну вагу і сфотаю дві моделі по вазі.
Я написал, що не бачу різниці не тому що я тобі не вірю, а тому що просто констатував, що я особисто побачив на фото. У часи юності я мав уллянівську модель УАЗ 469, яку ми з батьком купили у сувенирному відділі ЦУМу міста Коростень, так вона була з залізною рамою. Потім через 25 років вже з форумів я дізнався, що з такою рамою моделей було зроблено небагато, та потім рами почали робити з пластмаси. Так от, на фото пластикова рама УАЗа дуже сильно відрізняєтся від залізною насамперед наявністю "літників", на залізної вони сховани під фарбою. От і тут я теж хотів провести аналогію, але якість як залізної так і пластикової рами у Хонгвелла, судячи по тому фото, виявілася досить висока та різниця є не дуже помітною. От все, що я хотів сказати, ще раз вибач мені, насправді ніякої недовіри я до тебе не мав та не маю!
"Когда я вижу вас разом,
Очень разные люди,
Я верую в светлый разум
И в то, что он добрым будет.
(с) А. Макаревич
Моя "візитка";
Історія SEAT у моделях
Очень разные люди,
Я верую в светлый разум
И в то, что он добрым будет.
(с) А. Макаревич
Моя "візитка";
Історія SEAT у моделях
- richmerlin
- Модератор
- Дякував (ла): 1013 разів
- Подякували: 4733 рази
- Вік: 39
Учора я піддався спокусі іпішов спати , так і не зрозумів - то яка у мене, якщо колеса у мене без шильди, салон сірий з приборами та лого на кермі, рама металева (покрайній мірі так видається) якщо буде можливісь зважити моделі то буду вдячний зважу свою,а як ні то буду розбирати та царапати раму з верху
Візитка - American Highway viewtopic.php?f=6&t=1952
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Ігор- та я зовсім не образився. Навпаки всі разом пробуємо знайти істину.
Фото днищ робив давно,мабуть треба перефоткати під якимось кутом,тому що в реальності пластик дає бліки. Але найкращий варіант дійсно їх зважити /щоб Андрій не почав царапати / мені є з чим порівняти а у нього одна. Колись вагою доказував колегам аутентичність
півпричепу -муковоза...
Що до днищ УАЗів то там своя наука : ось цитата із першого посту профтеми:
Днища:
-спочатку металічне -"сделано в СССР".
-пізніше металічне з -"Made in USSR".
-пізніше пластикове з -"сделано в СССР".
-в середині 90-х невелика партія.або недовгий період виготовлення металевих днищ із надписом "сделано в России".
-самі пізні пластикові із надписом -"сделано в России".
Фото днищ робив давно,мабуть треба перефоткати під якимось кутом,тому що в реальності пластик дає бліки. Але найкращий варіант дійсно їх зважити /щоб Андрій не почав царапати / мені є з чим порівняти а у нього одна. Колись вагою доказував колегам аутентичність
півпричепу -муковоза...
Що до днищ УАЗів то там своя наука : ось цитата із першого посту профтеми:
Днища:
-спочатку металічне -"сделано в СССР".
-пізніше металічне з -"Made in USSR".
-пізніше пластикове з -"сделано в СССР".
-в середині 90-х невелика партія.або недовгий період виготовлення металевих днищ із надписом "сделано в России".
-самі пізні пластикові із надписом -"сделано в России".
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Андрій : судячи із наявної інформації твоя модель однозначно рання.richmerlin писав: так і не зрозумів - то яка у мене, якщо колеса у мене без шильди, салон сірий з приборами та лого на кермі, рама металева
Але є нюанси / можна написати версії/:
1.Або вона "перехідна" тобто начинка вся рання але колеса скомплектовані вже із спрощених моделей...
2.Модель яка ішла на продаж до країн / мяко кажучи типу нашої/...
3.Не виключена можливість втручання попереднього власника...
- по першому пункту маємо приклади по розвитку радянських моделей, рімейків , китайських журналок , та інших китайських виробників.
-по другому приклад такий : мої ранні Сільвер і Тахо привезені із Англії та Італії. Ранні але вже спрощені купляв особисто в магазинах Львова.
-по третьому- ну всяке могло трапитись...
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
А я все не угомонюсь...
- на пластиковій в районі картера є напів виріз для кріплення,та втулки кріплення замітно інші.
Очевидно ранні моделі як усе краще пакувались у пластикові бокси / модель була без оного а кінчик вихлопної це не відмінність, була обломана то я її сам "наростив"/. Пізніші випуски пакувались в картонні коробки і цей виріз та інші втулки переробили під пластикову
полоску-кріплення до картону в коробці.
Kabanius писав:то червона є ранньою? Саме вона має металеву раму?
Повертаючись до рами -таки видно відмінності:richmerlin писав: рама металева (покрайній мірі так видається)
- на пластиковій в районі картера є напів виріз для кріплення,та втулки кріплення замітно інші.
Очевидно ранні моделі як усе краще пакувались у пластикові бокси / модель була без оного а кінчик вихлопної це не відмінність, була обломана то я її сам "наростив"/. Пізніші випуски пакувались в картонні коробки і цей виріз та інші втулки переробили під пластикову
полоску-кріплення до картону в коробці.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу