Шановні друзі! Мої вітання!
Подолано бар'єр в 40000 повідомлень!

Модератор: mykola78adm
фіговий значить в тебе "триЖо", Костяcool6691 писав:так что мне с моим 3G загрузить страницу почти нереально
наскіки знаю - нема такого. Хто знайде - прикручу і буду вдячнийbaramelik писав:Може є якись плюгінс до phpBB щоб зробити з тамбнейлами?
Славко, не кіпішуй...наші фоти на місціЯРОСЛАВ писав:Я тої компютерно-монгольської термінології не розумію але тре зробити так щоб фотки не пропадали.
Костя, а ти впевнений, що грузить саме повний обсяг фото ? Просто розмір виставленого в настройках превью також досить високий. Це обговорювалось ще на момент запуску і налаштування форуму і робилося для кращої "читабельності" повідомлень.cool6691 писав:на данном форуме превью-фото - фикция, они такого же веса как и обычные фото, так что мне с моим 3G загрузить страницу почти нереально
ну с такими превью, лично мне, было бы удобней просматривать страницы, а потом по желанию увеличивать понравившиеся картинки, но раз считается, что это повредит просмотру для остальных - я спорить не будуmykola78 писав:Це дозволить швидше перечитувати сторінку... але на перегляді буде виглядати якось так... ну... просто ніяк - як на мене. Хоча тут як громада скаже.
можемо винести на обговорення (голосування)cool6691 писав:но раз считается, что это повредит просмотру для остальных - я спорить не буду