І тут америкоси...mykola78 писав:взагалі-то хост американськийDhananc Nikol писав:що лічильник то англійський

Модератор: mykola78adm
І тут америкоси...mykola78 писав:взагалі-то хост американськийDhananc Nikol писав:що лічильник то англійський
Звичайно труди Миколи я оцінюю на всі 100%, але...vovanbmw писав:Нова "шапка" форума сподобалась!Миколі респект!
це не зовсім я... сама "шапка" - це пропозиція Володі Германаvovanbmw писав:Нова "шапка" форума сподобалась!Миколі респект!
Тоді Володі Герману теж респект!!!mykola78 писав: це не зовсім я... сама "шапка" - це пропозиція Володі Германа
...
можна... але не всім у монітор "влізе"Petrovych писав:А можна шапку розширити до рівня букви "я" в словосполученні "панель керування"
Вроде как "в большом селе" по-веселее стало...G&A Models писав:Звичайно труди Миколи я оцінюю на всі 100%, але...vovanbmw писав:Нова "шапка" форума сподобалась!Миколі респект!
А я позволю висказати свою думку! Мені особисто не подобається, ми мали прекресний вид старого міста, а тепер виглядає як велике село
А у мене шапка якраз на всю довжину екрану помістилась-так шо всьо чотко!!!mykola78 писав:можна... але не всім у монітор "влізе"Petrovych писав:А можна шапку розширити до рівня букви "я" в словосполученні "панель керування"![]()
Погано то, що зображення в "шапці" не є динамічним по розміру... от в мене воно зараз навіть до "Домомога" не дотягує ...І з тим я зараз ніц не зроблю...
так на тебе і орієнтуємосьЯРОСЛАВ писав:А у мене шапка якраз на всю довжину екрану помістилась-так шо всьо чотко!!!