Побажання, відгуки та зауваження
Модератор: mykola78adm
- biolog
- клЮбник
- Дякував (ла): 1860 разів
- Подякували: 694 рази
- Вік: 36
Re: Побажання, відгуки та зауваження
Коля Джан, якщо форум не цікавий, + таке відношення, + деякі "реальні" висказування на паралельних ресурсах, то бан в самий раз.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19374 рази
- Вік: 57
Свій прапор має повне право приліпити, а що за підпис був --я не бачив....
В звязку із висловлюваннями на сусідніх форумах- до нас Євгеній мабуть вже ніколи не повернеться.
В звязку із висловлюваннями на сусідніх форумах- до нас Євгеній мабуть вже ніколи не повернеться.
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16483 рази
- Подякували: 19831 раз
- Вік: 46
Коля-Джян - в нас аргументовано критикувати в лице ОСОБЛИВО по політичних питаннях заборонено правилами - цього ніхто би не допустив. І цього нам не потрібно. І сподіваюся, що таких спроб і не буде. Щодо звання користувача ... якщо громада Форуму вважає, що він не вартий його - подумаю, як технічно його змінити.
- mykola78adm
- Site Admin
можна конкретні посилання ? якщо так - то бан перманентно (якщо це стосується безпосередньо форуму і наших форумчан)biolog писав:Коля Джан, якщо форум не цікавий, + таке відношення, + деякі "реальні" висказування на паралельних ресурсах, то бан в самий раз.
- mykola78adm
- Site Admin
тільки прапор і назва країни на латиниціЯРОСЛАВ писав:Свій прапор має повне право приліпити, а що за підпис був --я не бачив....
- biolog
- клЮбник
- Дякував (ла): 1860 разів
- Подякували: 694 рази
- Вік: 36
Не встиг зробити скрінmykola78 писав:можна конкретні посилання ? якщо так - то бан перманентно (якщо це стосується безпосередньо форуму і наших форумчан)
Але, думаю, Ярослав читав, судячи з його слів
- G&A Models
- Site Admin
- Дякував (ла): 1018 разів
- Подякували: 1839 разів
- Вік: 56
Думаю що на даний момент те що зробив Микола є правильно і достатньо, будемо тримати справу на контролі.
Обєктивно кажучи, те що є на сусідніх ресурсах то це все відбувається там, а в нас тут своє життя. Понижати в званні наразі не рекомендую, бо тим самим створимо конфліктну ситуцію без підстав.
А також створимо ситуцію "полювання на відьом", так що наразі згідно до наших правил він має це звання.
А моніторити треба
Обєктивно кажучи, те що є на сусідніх ресурсах то це все відбувається там, а в нас тут своє життя. Понижати в званні наразі не рекомендую, бо тим самим створимо конфліктну ситуцію без підстав.
А також створимо ситуцію "полювання на відьом", так що наразі згідно до наших правил він має це звання.
А моніторити треба
- Dhananc Nikol
- Модератор
- Дякував (ла): 19425 разів
- Подякували: 7000 разів
- Вік: 40
Давайте абстрагуємось від усіх інших Форумів і будем мислити тверезо:
1. Підпис прибрали однозначно вірно, лише тому, що користувач просто принципіально не хоче спілкуватися з нами, а нам не довподоби такі підписи. Якщо користувач був би активним розбудовником Нашого Форуму, то я перший би виступив в його захист, бо нема нічого страшного в триколорі сусідньої країни!!!
2. Однозначно, громада повинна вирішувати питання щодо позбавлення статусу!!!
3. Давайте не розвивати цю тему далі, бо самі можемо перетнути межу!!!
4. Ви знаєте скільки у нас "доброжелателей", саме тому не треба бан, бо роздують, що Ми тут якийсь "закритий клуб" і здійснюємо репресії!!!
5. Богдане, а ссилку мені зможеш зкинути де були недоречні висловлювання щодо Нашої спільноти?
1. Підпис прибрали однозначно вірно, лише тому, що користувач просто принципіально не хоче спілкуватися з нами, а нам не довподоби такі підписи. Якщо користувач був би активним розбудовником Нашого Форуму, то я перший би виступив в його захист, бо нема нічого страшного в триколорі сусідньої країни!!!
2. Однозначно, громада повинна вирішувати питання щодо позбавлення статусу!!!
3. Давайте не розвивати цю тему далі, бо самі можемо перетнути межу!!!
4. Ви знаєте скільки у нас "доброжелателей", саме тому не треба бан, бо роздують, що Ми тут якийсь "закритий клуб" і здійснюємо репресії!!!
5. Богдане, а ссилку мені зможеш зкинути де були недоречні висловлювання щодо Нашої спільноти?
- G&A Models
- Site Admin
- Дякував (ла): 1018 разів
- Подякували: 1839 разів
- Вік: 56
Шановні друзі, двайте закриємо це питання зараз. Слідкувати будемо за ситуацією, якщо в когось є якісь посилання на діяльність цього користувача то будьте ласкаві вишліть їх мені особисто.
Дуже вам вдячний за вашу спостережливість та пильність
Дуже вам вдячний за вашу спостережливість та пильність
- Vollodia
- клЮбник
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 163 рази
- Вік: 49
Не знаю друзі, може я не правий, але пропоную, все таки позбавити цього персонажа звання ""друг форуму""
Бо як кажуть - з такими друзями і вороги непотрібні....
http://scalehobby.org/index.php?topic=5 ... 119509#new
- Yura
- Модератор
- Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
- Дякував (ла): 16000 разів
- Подякували: 22566 разів
- Вік: 54
Погоджуюсь на всі 100%Vollodia писав:Не знаю друзі, може я не правий, але пропоную, все таки позбавити цього персонажа звання ""друг форуму""
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
- mykola78adm
- Site Admin
зробив "гостем форуму"Vollodia писав:Не знаю друзі, може я не правий, але пропоную, все таки позбавити цього персонажа звання ""друг форуму""
- Евгений
- Гість Форуму
- Дякував (ла): 104 рази
- Подякували: 162 рази
- Вік: 50
Всем привет!!!
Вообще то я ничего не хотел сказать флагом своей страны и странно что Вы подняли переполох на эту тему.
На форуме я небываю так часто от того что компьютер сломан,с телефона не так уж легко и обьщатся для меня,выбрал один форум и на нем стораюсь поддерживать темы,ведь я модератор.
Если меня и там лешат звания,тогда вообще откажусь от всяких форумов.
По теме самодельных авто на которую Вы ссылаетесь,что тут такого,что я там не так написал?
Это тема просто за авто.
Ну а то что я вам уже не друг,решать вам.Спасибо.
Вообще то я ничего не хотел сказать флагом своей страны и странно что Вы подняли переполох на эту тему.
На форуме я небываю так часто от того что компьютер сломан,с телефона не так уж легко и обьщатся для меня,выбрал один форум и на нем стораюсь поддерживать темы,ведь я модератор.
Если меня и там лешат звания,тогда вообще откажусь от всяких форумов.
По теме самодельных авто на которую Вы ссылаетесь,что тут такого,что я там не так написал?
Это тема просто за авто.
Ну а то что я вам уже не друг,решать вам.Спасибо.
- mykola78adm
- Site Admin
Колег від коментарів попрошу утриматись. Євгеній висловив свою позицію - і на цьому поставимо крапку. Хто хоче з ним подискутувати - будьте ласкаві до нього в ЛС. Дякую за розуміння.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19374 рази
- Вік: 57
Колезі Євгену-virus_ua виношу -зауваження за вислів у темі "клюбний календар" /пост підтер/.
Нагадую про недопустимість політизації та троллінгу на нашому форумі!!
Нагадую про недопустимість політизації та троллінгу на нашому форумі!!