Оскільки до цього часу не було інструкції по завантаженню фото на форум (вірніше вона була, але в певний момент застаріла

На форумі є можливість завантажувати зображення безпосередньо на сам форум. Що це означає ? Це означає, що загружені фото будуть зберігатися безпосередньо в базі даних форуму і "помруть" хіба разом з форумом (що, як я надіюся, станеться не в цьому житті).
Можна звичайно загружати фото і через сторонні файлообмінники. Наприклад : http://hostingkartinok.com/ . Мінімальна кількість реклами, відносна простота процесу загрузки і можливість мультизагрузки (до 10-ти зображень за раз). Але є один момент - я не можу в такому випадку гарантувати, що адміністрація цих ресурсів в один прекрасний момент не вирішить, що час розміщення ваших файлів там закінчився... їх просто "викинуть". І тоді на форумі замість фото буде тільки : "Файл недоступен" чи шось подібне. Такі випадки на інших форумах вже були.
Тепер зупинимось на загрузці фото безпосередньо на форум. В режимі написання (редактор) повідомлення внизу, під полем для написання тексту, є ось такий блок :
Саме він і дозволяє робити власне загрузку. Для того, щоб завантажити файл - його треба вибрати : через кнопку "Обзор", обрати (знайти) потрібний вам файл і натиснути "Открыть" (в залежності від операційної системи назви кнопок можуть різнитися - але суть зрозуміла

В результаті отримаємо наступне (заповнюється поле назви файла)
Коли після зазначених дій ви натиснете кнопку "Відіслати" - ваше повідомлення відправиться на форум і зображення прикріпиться після тексту вашого повідомлення в самому кінці. Але є кілька додаткових можливостей - це можливість розміщення зображення в любому місці в тексті вашого повідомлення (через так звані теги) та друга можливість - мультизагрузка. Про це - в наступних повідомленнях цієї теми.