Каталог 1959 року, випущений для СРСР. Порівняйте: на чому їздили вони і на чому - ми.
Знайшов випадково на барахолці наприкінці 90-х років. Уявіть собі - мати такий каталог в нашій юності в Союзі.
Каталог моделей Ford 1959 року.
Модератори: pavel_firebird91, mykola78adm, Bodya XJ40, Модератори
- jamesmarechal
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 205 разів
- Подякували: 340 разів
- Вік: 56
- G&A Models
- Site Admin
- Дякував (ла): 1018 разів
- Подякували: 1839 разів
- Вік: 56
Re: Каталог моделей Ford 1959 року.
Всім вітання
Вибачайте але вставлю своіх 5 копійок.
Теж маю саме таку брошуру.
З 25 липня по 4 вересня 1959 року в союзі проходила виставка American National Exhibition (Американцька Національна Виставка). Експозиція відвідала 3 міста - Москву, Киів та Тбілісі.
Форд представляв , як тоді казали "вражескій автопром". Саме на томе стенді і давали ці брошури відвідувачам
Я свій маю десь з року 83, добре памятаю ще був школярем
Подібна виставка присвячена американському дизайну була в кінці 80х, там було теж декілька авто але я приклад дизайну, це вже я бачив особисто
Вибачайте але вставлю своіх 5 копійок.
Теж маю саме таку брошуру.
З 25 липня по 4 вересня 1959 року в союзі проходила виставка American National Exhibition (Американцька Національна Виставка). Експозиція відвідала 3 міста - Москву, Киів та Тбілісі.
Форд представляв , як тоді казали "вражескій автопром". Саме на томе стенді і давали ці брошури відвідувачам
Я свій маю десь з року 83, добре памятаю ще був школярем
Подібна виставка присвячена американському дизайну була в кінці 80х, там було теж декілька авто але я приклад дизайну, це вже я бачив особисто
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19371 раз
- Вік: 57
Re: Каталог моделей Ford 1959 року.
Ну десь в ті роки і у мене з"явився ( в іншій темі написав) але саме такого не мав. Мав ще якийсь каталог 74 року .Дякую Андріям за приємні спогади.